top of page

Jeg er født 1954 i Dronninglund. Allerede som 5-årig fik jeg min første harmonika... Den var et kært eje, og tilbage i 1959 skulle man jo være noget ved musikken, trods de blot 5 år...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Faktisk fik jeg aldrig lært at spille (fik ingen undervisning) - men musikinteressen holdt ved, og 10 år senere brød det løs i Mou ungdomsklub, hvor jeg begyndte at spille i '69.


I 1973 var jeg medlem af orkestret Wind-Set, som i de følgende 5 år spillede fast hver lørdag i restaurant Skoven, Hadsund. Jeg kom derefter med i Les Manes, som fortsatte frem til 1980.
Siden har det primært været "suppe, steg, og is -musik" der har præget min musikalske løbebane. Først næsten 20 år i duoen "Søren & Jesper, 5 år med duoen "Klang & co! Siden har jeg spillet solo, dog har jeg sideløbende en del år været trommeslager i lokalt Big Band. Sidst men ikke mindst er jeg medlem af de "gamle" musikeres band Recycle. Vi mødes ca. 1 gang om måneden for at spille de goé gamle numre, få en kop øl, og bytte en masse musikerhistorier, både de sande og de mindre stuevenlige! Jeg spiller nu også i danse-orkestret "Bongoes", som er et solidt orkester hvis der skal "dyrkes" musik fra dengang mor var ung og ville være med til lidt "sjov og ballade!

 Søren 7 år.

Orkestret Wind Set. Jeg står som nummer 2 fra højre (slank ung mand og det er mig der synger nummeret Indian lovecall.

Indian lovecall - Wind Set "Skoven" Hadsund
00:00 / 00:00
Big Banden

Her spiller jeg på trommer til en af de talrige Brofester i Hadsund i 80'erne.

Jeg spillede i Hadsund orkestret Big-Banden igennem ca. 18 år. De første 3-4 år på bas, og resten af årene bag trommerne!

bottom of page